Αρχική Σελίδα

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Το Iam ευτυχές εσείς έχει το ενδιαφέρον για την εκμάθηση περισσότερων για την επιχείρησή μας. Καλύτερα να καταλάβει του ο ένας του άλλου εταιρικών πολιτισμού και των τιμών συμβάλλει πάντα πολύ στη μελλοντική συνεργασία και δίνει και ο δύο τη συνολική ψυχική ηρεμία. Σαν συνολικό προμηθευτή λύσης σκηνών, εστιάζουμε πάντα στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη μας, και τις αξιόπιστες βιώσιμες λύσεις ραφτών με το στόχο να βοηθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται από τους πελάτες μας πιθανά και αποτελεσματικά.

Αυτό το άρθρο είναι ακριβώς μια σύντομη ενημέρωση της επιχείρησης. Εάν θέλετε να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά σε YASHANG, γιατί όχι αρχίστε με μια κανένας-υποχρέωση, ελεύθερες διαβουλεύσεις ακριβώς πώς η στιγμιαία καλυμμένη διαστημική λύση μας υποστηρίζει πού θέλετε να πάτε; Το σίγουρο youwill Iam παίρνει θετικά εντυπωσιασμένο από τον εταιρικούς πολιτισμό και τις τιμές μας.

 

CWho είμαστε

YASHANG, που καθιερώνεται το 2005, οδηγεί στην Κίνα στο σχέδιο, την κατασκευή, τον ανεφοδιασμό και την εγκατάσταση των φορητών μορφωματικών προσωρινών κτηρίων, και παρέχει στους πελάτες τις στιγμιαίες καλυμμένες διαστημικές λύσεις κατάλληλες για ένα πλήθος βιομηχανικών και ειδικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των γενικών κτηρίων προσωρινής αποθήκευσης, της διανομής, των εργοστασίων, της διαχείρησης αποβλήτων, των λιανικών πατωμάτων εμπορικών συναλλαγών, των εμπορικών γεγονότων, της αεροπορίας, των λιμένων, των στρατιωτικών και εγκαταστάσεων ελεύθερου χρόνου.

 

Οι τιμές μας: Βάζουμε τους πελάτες μας στο κέντρο αυτού που, και να δημιουργήσουν την προστιθέμενη αξία για τους πελάτες

 

Προσδοκάμε, αποκρινόμαστε και ικανοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών μας με την παροχή της καλύτερης αξίας, της ποιότητας, και των περισσότερων καινοτόμων λύσεων και τεχνολογιών. Εστιάζει στην ιδιαίτερη ανάγκη του πελάτη μας και παρέχοντας την πιό αξιόπιστη λύση βασικός στην επιτυχία μας, γίαυτό στην εταιρική αξία μας βάζουμε τους πελάτες μας στο κέντρο αυτού που, και αυτό είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να τους προσφέρουμε την προστιθέμενη αξία, σκέφτομαι.

 

Σε όλα αυτά που εμείς, αυτή η αξία πυρήνων υπενθυμίζει σε μας ότι οι πελάτες μας είναι περισσότερο από ακριβώς αγοραστές των προϊόντων μας, τεχνολογίες και υπηρεσίες – είναι επίσης οι συνεργάτες μας. Μαζί με τους, αναπτύσσουμε τις λύσεις που προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, που βοηθούν τους να λύσουν το προσωρινό φορητό διαστημικό πρόβλημα πιθανά και αποτελεσματικά.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Yashang

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Από το έτος 1997, Yashang που αρχίζει παρέχει τις σημαντικές υπηρεσίες σχεδίου δομών σκηνών, και στο έτος 2005, διευρύναμε το πεδίο επιχείρησής μας και καθιερώσαμε τη Co. Shenzhen σκηνών Yashang, ΕΠΕ. Σαν πρώτο επαγγελματικό κατασκευαστή σκηνών σε Shenzhen, η ομάδα Yashang πρέπει να υποστηρίξει πάντα την αποστολή μας για να είναι το καλύτερο, ο αναγνωρισμένος και σεβαστός συνολικός προμηθευτής λύσης στον τομέα του σχεδίου και της οικοδόμησης των προσωρινών κτηρίων και των φορητών δομών, ευαίσθητων στην απαίτηση του πελάτη και εφαρμογή των ποιοτικών προγραμμάτων για έναν παγκόσμιο.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Για αυτό το όραμα, η επιχείρησή μας καθιέρωσε όλη την απαραίτητη υποδομή σχεδίου, παραγωγής και διαχείρισης. Εν ολίγοις, YASHANG θα αποδειχθεί ο στερεός και εύκαμπτος συνεργάτης σας για τις προσωρινές ανάγκες οικοδόμησής σας! Αναπτυσσόμαστε στην παροχή ενός προϊόντος πρώτης θέσης και μιας υπηρεσίας με συνέπεια τη συνολική ικανοποίηση πελατών.Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα για ελεύθερες διαβουλεύσεις με έναν από τους προσωρινούς χτίζοντας εμπειρογνώμονές μας. Θα απαντήσουμε τις σε όλες ερωτήσεις σας για τη μοναδική αίτησή σας, για το πώς οι γερές φορητές προσωρινές δομές μας ταιριάζουν με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας κ.λπ. Είμαστε επίσης διαθέσιμοι για να επιτευχθούμε πέρα από το τηλέφωνο, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή προσωπικά στο εργοστάσιό μας!

υπηρεσία της εταιρίας

Από το συνεταιρισμό με Yashang, είστε όχι μόνο παίρνετε τα καλύτερα προϊόντα ποιοτικών σκηνών, θα πάρετε τις επαγγελματικότερες και αποδοτικές υπηρεσίες επίσης σε όλη τη διαδικασία συνεργασίας. Στις περισσότερες εφαρμογές, η δομή σκηνών θα απαιτούσε κάπως ή someway εξατομίκευση. Χρειαζόμαστε υποδηλώσαμε μια καλύτερη και πιό κατάλληλη λύση σκηνών για το διαφορετικό πελάτη για να χρησιμοποιήσουμε στις διαφορετικές περιπτώσεις.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

YASHANG, ο μορφωματικός χτίζοντας ειδικός, παρέχει μια διαφορετική σειρά των φορητών κτηρίων για μια σειρά και των προσωρινών και ημιμόνιμων χρήσεων τη ανίκητη ποιότητα και την αξία για τα χρήματα. Η διακριτική δύναμή μας βρίσκεται στην παροχή του πελάτη μας μια «συνολική λύση» που τα μέσα εμείς καλύπτουν όλες τις πτυχές του προγράμματός σας παραδίδοντας με στόχο ελεύθερο υψηλό παρενόχλησης - ποιοτικές με το κλειδί στο χέρι υπηρεσίες, από τις αρχικές έννοιες κατευθείαν στα λειτουργώντας σχέδια, την παραγωγή, τη ναυτιλία και την εγκατάσταση από το σχέδιο και προγραμματισμός κατευθείαν στην ολοκλήρωση των διάφορων υποσυστημάτων και την ενσωμάτωση του ευφυούς συστήματος διαχείρισης πληροφοριών, YASHANG μεταφράζει τις έννοιές σας στην πραγματικότητα. Τα μορφωματικά προσωρινά κτήριά μας είναι διαθέσιμα μεγέθη και σχέδια, όλα που ταιριάζουν σε ποικίλα για να συναντήσουν τους συγκεκριμένους προϋπολογισμούς και τις λειτουργικές εφαρμογές. Συμπληρώνονται από μια εκτενή σειρά των βοηθητικών προϊόντων για να καλύψουν τη συγκεκριμένη απαίτηση.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Ομάδα επιχείρησης

 • Ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής: η ισχυρή ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μπορεί μεγάλη υποστήριξη προϊόντων και επαγγελματικές συστάσεις.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

 

 • Ομάδα προγράμματος για ένα πρόγραμμα σκηνών της Σιγκαπούρης: μια ειδική ομάδα προγράμματος θα είναι οργάνωση για να χειριστεί και να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια του προγράμματος σκηνών σας.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

 

 • Πλήρωμα εγκατάστασης: με το κλειδί στο χέρι υπηρεσίες εγκαταστάσεων; κανένα πρόβλημα. Οδηγός και κατάρτιση εγκαταστάσεων Onsite; Κανένα πρόβλημα. Το επαγγελματικό πλήρωμα εγκαταστάσεών μας μπορεί να βοηθήσει.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

 

 • Ευτυχής πολιτισμός: Είστε ευτυχείς ως προσωπικό σε Yashang; Ρωτιόμαστε συνήθως και ρωτάμε το ένα άλλος. Ναι. Αυτό είναι μια ευτυχής απάντηση ο προϊστάμενός που μας θέλει. Η διαφορετική ευημερία, που μαθαίνουν και που εκπαιδεύουν, και οι υπαίθριες δραστηριότητες θα οργανωθούν, παίρνουμε το ευτυχές προσωπικό. Εργαζόμενοι μαζί με τους πελάτες μας σε μια τρέχουσα συνεργασία, κρατάμε τη γενική απόδοση της δομής σκηνών μας ένα βήμα μπροστά από τις προσδοκίες των πελατών μας. Παίρνουμε τους ευτυχείς πελάτες.

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Advantages

Το Yashang ξεπερνά τα αντίστοιχά μας με συνέπεια στην ύπαρξη ιδιαίτερα ευαίσθητο στις ανάγκες του πελάτη και θέλει, και καινοτόμες λύσεις προσαρμογής στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους.

 • Ολοκλήρωση & νοημοσύνη

Το Yashang άρχισε την ιδέα λύσης σκηνών «πλήρως ενσωματωμένης λύσης σκηνών» της «ευφυούς» στη βιομηχανία σκηνών καθιστώντας την εφαρμογή εύκολη και που δίνει με στόχο που παρέχει μια με το κλειδί στο χέρι λύση για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη, στους πελάτες τη συνολική ψυχική ηρεμία.

 • Σαφής έκταση έξοχος-μήκους

Κανονικά, το πλάτος έκτασης που οι περισσότεροι προμηθευτές μπορούν να επιτύχουν είναι από 5 μέτρα σε 40meters, ενώ YASHANG μπορεί να παρέχει στην προσωρινή μορφωματική δομή ένα πλάτος έκτασης που κυμαίνεται από 5 μέτρα ως 60 μέτρα, ακόμα περισσότερο εξαρτώμενο από τη συγκεκριμένη αίτησή σας, ακριβώς όπως στην προσωρινή λύση οικοδόμησης προτείναμε και ολοκληρώσαμε για τη τεχνολογική ομάδα Foxconn, εγκαταστήσαμε επιτυχώς ένα σύστημα σκηνών με το σαφές πλάτος έκτασης μέχρι 66 μέτρα, τα οποία εμείς βασικά εξερευνημένοι και που διατυπωνόμαστε στη βιομηχανία.

 • Ισχυρή ομάδα σχεδίου & εφαρμοσμένης μηχανικής

Με βάση την κατανόηση των συγκεκριμένων απαιτήσεων του πελάτη, με την αμετάβλητη αξιοπρόσεκτη ποιότητα, το ισχυρές σχέδιο & η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας θα προτείνουν μια καταλληλότερη λύση για σας. Οι αρχιτεκτονικοί εμπειρογνώμονες σχεδίου από τις διάσημες ενώσεις πανεπιστημίων και βιομηχανίας μισθώνονται επίσης δεδομένου ότι οι σύμβουλοι για να σιγουρευτούν όλες τις φορητές μορφωματικές λύσεις σκηνών είναι επιστημονικότεροι και λογικοί με τη μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Rm.601, 6/F, Bldg#D, διεθνές κέντρο Bantian, δρόμος No.8 Huancheng, περιοχή Longgang, Shenzhen

Διεύθυνση Εργοστασίου:5η πάροδος, βιομηχανική ζώνη Baigongao, πόλη Guanlan, νέα περιοχή Longhua, Shenzhen

 • Τηλ.::00-86-151 1262 7523
 • Φαξ:86-755-28025250
 • E-mail:Jessica@szyashang.com
 • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
 • Υπεύθυνος: Mrs. Jessica Liu
 • Mobile Site
Live Chat Software by Click4Assistance UK