Αρχική Σελίδα

Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Υπαίθριες σκηνές Κόμματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υπαίθριες σκηνές Κόμματος για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Πρέπει να πω η ομάδα ότι σας έχει κάνει μια πολύ καλή εργασία. Όλα τα αγαθά σκηνών, συμπληρώνουν συνολικά 7 εμπορευματοκιβώτια, φθάνουν στις καλές συνθήκες χωρίς να λείψουν μερών.

—— Gabriela Gil

Τώρα πιστεύω, οι επαγγελματίες κάνουν τις επαγγελματικές εργασίες. Σας ευχαριστώ για τις επαγγελματικές συστάσεις της ομάδας σας σχετικά με την προσαρμογή του L-shaped εργαστηρίου.

—— Bruce Hutchison

Ξέρετε, έχω πραγματικά την πλήρη ψυχική ηρεμία συνεργαζόμενος με σας, δεδομένου ότι η ομάδα προγράμματός σας, φροντίζει κάθε λεπτομέρεια για με και με ενημερώνω έγκαιρο.

—— Marcus Fernandez

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής
  • Μέρη αλουμινίου που επεξεργάζονται το εργαστήριο

  Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

   

  • Μέρη υφάσματος που επεξεργάζονται το εργαστήριο

  Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Οι ηγέτες στο clearspan αργίλιο κτίζουν την τεχνολογία

  Οι σκηνές Yashang οδηγούν στο σχέδιο και την κατασκευή των κατασκευασθεισών επί παραγγελία αποσυνδέσιμων προσωρινών δομών. Ένας συνδυασμός τεχνογνωσίας, τεχνολογία, προηγμένες μέθοδοι παραγωγής μαζί με τα έτη πολύτιμης εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα έχει επιτρέψει στην επιχείρησή μας για να υπερέχει σε αυτήν την εξειδικευμένη περιοχή. Οι υπαίθριες δομές σκηνών αργιλίου σχεδιάζονται και παρέχονται σύμφωνα με τις μοναδικές απαιτήσεις του πελάτη.

   

  Μια ιδιαίτερη προδιαγραφή, παραδείγματος χάριν, μπορεί να απαιτήσει τη δομή αργιλίου για να έχει τις υπερβολικές ικανότητες χιόνι-φόρτωσης ή αέρας-φόρτωσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούμε να εκπληρώσουμε την προδιαγραφή πελατών από τη μικρότερη μονο-ριγμένη λιτή δομή κατευθείαν στο κτήριο σκηνών α-πλαισίων, την κυρτή δομή σκηνών στεγών, το διπλό πλαίσιο σκηνών πισσών, και τις υψηλές μέγιστες δομές σκηνών. Μπορούμε όλοι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

   

  Έχουμε ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο της συνήθειας - σχεδιασμένα προγράμματα κτηρίου που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των ετών, τα οποία θα ήμαστε ευτυχείς να σας παρουσιάσουμε.

 • Ε & Α

  Αυτό το κομμάτι του άρθρου στοχεύει να σας βοηθήσει για να έχει μια γενική ιδέα αυτό που η προσωρινή λύση σκηνών είναι, πώς η μορφωματική δομή αποτελείται, την οποία τα σχέδια YASHANG μπορούν να παρέχουν από σήμερα… εάν έχοντας οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόταση, παρακαλώ μην διστάσετε να συσκεφτείτε και να επικοινωνήσετε με τους εμπειρογνώμονες. Αξία Wewill τα σχόλια και οι ιδέες σας.

   

  Προϊόν που προσφέρει…

  Τα φορητά μορφωματικά κτήρια σκηνών μας είναι διαθέσιμα μεγέθη και σχέδια, όλα που ταιριάζουν σε ποικίλα για να συναντήσουν τους συγκεκριμένους προϋπολογισμούς και τις λειτουργικές εφαρμογές.

   

  Βοηθητικά προϊόντα…

  Η τυποποιημένη δομή σκηνών μας αποτελείται από μόνο το αρίστης ποιότητας πλαίσιο κραμάτων αλουμινίου και την ανθεκτική κάλυψη υφάσματος.

  Όλες οι δομές σκηνών μας συμπληρώνονται από μια εκτενή σειρά των βοηθητικών προϊόντων για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη.

  Τα διάφορα εξαρτήματα μπορούν να διαμορφωθούν για να εγκαταστήσουν την ακριβή περιοχή και τις λειτουργικές απαιτήσεις σας, όπως τα παράθυρα, οι πόρτες, τα πατώματα κ.λπ.

  Η δομή μας σκηνών γεγονότος και σκηνών κομμάτων μπορεί να παρασχεθεί τα είδη των διακοσμήσεων συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων στεγών, των επενδύσεων τοίχων, των κουρτινών παραθύρων, του διαφοροποιημένου εσωτερικού, των ταπήτων, του φωτισμού, των εγκαταστάσεων, των λουλουδιών κ.λπ.

   

  Πλήρως ενσωματωμένη λύση…

  Η ευδιάκριτη δύναμή μας βρίσκεται στην παροχή του πελάτη μας μια «συνολική λύση» που τα μέσα εμείς καλύπτουν όλες τις πτυχές του προγράμματός σας παραδίδοντας με στόχο ελεύθερο υψηλό παρενόχλησης - οι ποιοτικές με το κλειδί στο χέρι υπηρεσίες, από τις αρχικές έννοιες κατευθείαν στα λειτουργώντας σχέδια, παραγωγή, ναυτιλία και εγκατάσταση, από το σχέδιο και προγραμματισμός κατευθείαν στην ολοκλήρωση υποσυστημάτων και την ευφυή ενσωμάτωση συστημάτων διαχείρισης πληροφοριών, YASHANG μεταφράζουν τις έννοιές σας στην πραγματικότητα.

  Τα υποσυστήματα της θέρμανσης και του κλιματισμού, του φωτισμού, του εξαερισμού, των χρησιμοτήτων δύναμης και των φορητών υγειονομικών εγκαταστάσεων κ.λπ. μπορούν να ενσωματωθούν για να ταιριάξουν τη συγκεκριμένη αίτησή σας.

  Όπως στο πρόγραμμα Foxconn, ένα λειώνοντας σύστημα χιονιού είναι ενσωματωμένο και ένα ύφασμα διπλός-θερμικός-μόνωση-στρώματος είναι κατάλληλο για τη συγκεκριμένη απαίτηση του πελάτη.

  Στο πρόγραμμα Chigao, ένα ευφυές σύστημα διαχείρισης πληροφοριών ενσωματώνεται για να διευκολύνει τον τηλεχειρισμό όλου αυτού του αποθηκεύοντας αποθέματος.

  Μια «συνολική λύση» προτείνεται πάντα από τους εμπειρογνώμονές μας για το κατασκευασθε'ν επί παραγγελία πρόγραμμά σας και σας σώζει το πρόβλημα της εξέτασης πώς να ενσωματώσει αυτά τα υποσυστήματα στη δομή σκηνών και να σιγουρευτεί όλα τα υποσυστήματα μπορεί να λειτουργήσει καλά και ανεξάρτητα και στην ολοκλήρωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Yashang Tents Shenzhen Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Jessica Liu

Τηλ.:: 00-86-151 1262 7523

Φαξ: 86-755-28025250

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Rm.601, 6/F, Bldg#D, διεθνές κέντρο Bantian, δρόμος No.8 Huancheng, περιοχή Longgang, Shenzhen

Διεύθυνση Εργοστασίου:5η πάροδος, βιομηχανική ζώνη Baigongao, πόλη Guanlan, νέα περιοχή Longhua, Shenzhen

 • Τηλ.::00-86-151 1262 7523
 • Φαξ:86-755-28025250
 • E-mail:Jessica@szyashang.com
 • Χρόνο εργασίας:8:00-18:00
 • Υπεύθυνος: Mrs. Jessica Liu
 • Mobile Site
Live Chat Software by Click4Assistance UK